Start
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten
Fotos
Contact

     
 

Buitenschilderwerk

Door weersinvloeden zoals temperatuur en vocht is alle schilderwerk onderhevig aan slijtage. De glans verdwijnt langzamerhand, en er komen kleine scheurtjes, blaasjes, bladders en tenslotte kale houtdelen te voorschijn. Vaak is dan het kwaad al geschied: vocht in het hout, en het rottingsproces is aan de gang. Door voortijdig ingrijpen wordt erger voorkomen en kan soms volstaan worden met een bijwerkbeurt.

Ook door mechanische beschadigingen is het soms nodig om opnieuw te schilderen. Door jaarlijks al het houtwerk af te wassen met water en een scheutje ammonia wordt voorkomen dat vuil en algen zich vasthechten aan het schilderwerk. Hierdoor kan de tijd tussen schilderbeurten worden verlengd met 1 Š 2 jaar. Een bijkomend voordeel is dat er meteen een inspectie kan plaatsvinden van de conditie van het schilderwerk. Let vooral op bij hoeken, naden en kitranden.

Natuurlijk kunt u dit ook laten uitvoeren door Nap Schilderwerken. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een onderhoudscontract. Een ander aspect van de flexibiliteit van Nap Schilderwerken is deeluitvoeringen. Dit betekent dat u een deel van de werkzaamheden kunt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld: kaal maken en houtrotreparatie laat u doen, maar het schilderwerk doet u zelf. Of u hebt last van hoogtevrees en laat het hoge werk uitvoeren, terwijl u het lage werk zelf doet. Of u laat om financiŽle redenen jaarlijks een deel van het buitenschilderwerk uitvoeren.


 
     

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@napschilderwerken.nl.
Laatst bijgewerkt: 03 oktober 2009