Start
Schilderwerk binnen
Schilderwerk buiten
Fotos
Contact

     
 

Binnenschilderwerk

Iedereen heeft van tijd tot tijd wel eens behoefte aan verandering. Een nieuwe kleur, een nieuw behang, een kleine verbouwing of een andere woning. Meestal voldoende reden om een schilder in te schakelen. Door ervaring kan de vakman u adviseren over kleuren en materialen. De details maken het àf.

Het binnenshuis schuren veroorzaakt veel stof. Om dit tot een minimum te beperken heeft Nap Schilderwerken een stofafzuiger op de schuurmachine. Bij het schilderwerk kan men kiezen voor mat, zijdeglans of hoogglans afwerking. Voor een glansafwerking worden hogere eisen gesteld aan de voorbehandeling. Hoe hoger de glans hoe meer de oneffenheden zichtbaar blijven. Kleurkeuze is een persoonlijke zaak, de één houdt van klassiek, de ander van modern. De één houdt van felle kleuren de ander meer van pasteltinten. Het is daarom belangrijk om te kijken naar het interieur, de lichtinval, gebruiksdoel enz. Een deskundig advies door iemand met veel ervaring kan de keuze vergemakkelijken. Goede raad is duur, maar bij Nap Schilderwerken is dat gratis.

Sauswerk

Het sausen van muren en plafonds moet van tijd tot tijd gewoon gebeuren. Door stof, nicotineaanslag en gebruik vergeelt of beschadigt het sauswerk. Tijd voor actie! De mogelijkheid doet zich dan voor om nèt een iets andere tint te nemen, of een heel andere kleur op één of meerdere wanden. Ook bestaat de mogelijkheid om de wanden in mat of glans uit te voeren. Om een lambriseringeffect te maken kan men kiezen voor twee kleuren. Of het bovenste deel in mat en het onderste deel in glans.

Behangwerk

In veel huizen zijn de wanden afgewerkt met behang. Een nieuw behangetje geeft elke kamer een fris nieuw en eigen “gezicht”.Of het nu een babykamer betreft, of een slaapkamer, keuken of woonkamer. Voor elk vertrek is wel iets moois te vinden, afgestemd op gebruik en functionaliteit.

Glasweefsel

Helemaal in is de wandafwerking met glasweefsel. Te plakken op stucwanden, gipsplaten of houten ondergronden. Glasweefsel is een supersterk bekledingsmateriaal voor muren en plafonds. Scheuroverbruggend, en in vele designs verkrijgbaar. Decoratief en duurzaam. Na het plakken in elke gewenste kleur te sausen.

Sierlijsten

Plafonds en wanden veranderen totaal door een sierlijst, lambriseringlijst, hoeklijst of rozet. Zelfs togen en pilaren zijn mogelijk. Met of zonder motief. Echt gips, hout of kunststof en overschilderbaar. Laat u informeren over de mogelijkheden door Nap Schilderwerken.


 
     

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@napschilderwerken.nl.
Laatst bijgewerkt: 03 oktober 2009